• Postvenda - Serveis Plus

  • Postvenda - Serveis Plus

MICROBÚS DE CORTESIA: quan vostè lliura o recull el seu vehicle de les nostres instal•lacions l’anem a buscar o el portem fins al seu domicili particular, fins a la feina o a qualsevol altre lloc dins dels principals nuclis urbans d’Andorra. SERVEI TANCAT PROVISIONALMENT

VEHICLES DE SUBSTITUCIÓ: per garantir la seva mobilitat posem a la seva disposició el servei de lloguer de vehicles de substitució.

CITA PRÈVIA A TALLER: un dels 5 assessors de servei dedicaran en exclusiva el seu temps només a vostè i al seu vehicle.

CUSTÒDIA DEL SEU VEHICLE: tots el vehicles confiats estan sempre estacionats en un lloc segur a l’interior de les nostres instal•lacions.

SERVEI ITV: revisem el seu vehicle i ens desplacem fins a les mateixes instal•lacions de ITV per a la obtenció del corresponent certificat.

SERVEI PRÈMIUM: Centre Prestigi Automòbils li proposa el servei de recollida i restitució del seu vehicle en el lloc de la seva elecció.
Conscients de la molèstia que suposa molt sovint deixar el seu vehicle al taller, posem a la seva disposició, amb la qualitat de sempre i al preu de 120 euros*, el servei de recollida i restitució del seu vehicle a domicili o a l’adreça indicada dintre dels nuclis urbans de cada parròquia, en cas de revisió, control tècnic, treballs de planxisteria i/o reemplaçament de parabrises.
* Servei de recollida únicament: 60 euros (IGI inclòs)
Servei de restitució únicament: 60 euros (IGI inclòs)