Volkswagen T-Roc

El caràcter es porta als gens.

Brilla amb llum pròpia, no trobaràs res que s'hi assembli. Amb múltiples opcions de personalització, l'inconfusible caràcter del nou T-Roc el converteix en un Crossover que es fa respectar des del primer minut.
Disseny.

Busques un cotxe amb un caràcter únic? Al capdavant de la tecnologia, el nou crossover T-Roc reclama la seva diferència amb un disseny reafirmat.Personalització.

Atreveix-te a destacar amb una pintura de dos tons plena d'estil i moltes opcions de personalització. El teu T-Roc és igual que tu!Espai

El teu nou regne, no cal triar entre un cotxe extraordinari i un cotxe ampli: pot tenir els dos amb el Nou T-Roc! Tot i la seva mida compacte, el NouT-Roc té un espai considerable per als vostres passatgers i l'equipatge.Transmissió 4MOTION.

Tecnologia que (realment) sosté la carretera. La unitat de tracció total 4MOTION distribueix la força motriu a les quatre rodes, garantint una conducció eficaç i segura en totes les condicions.Sistemes d'assistència.

Sempre més potents i innovadors, les tecnologies desenvolupades, fan que el nou T-Roc sigui semi-autònom. Menys estrès i menys perill, sempre és més divertit! *Park Assist,*Traffic Jam Assist, *Blind Spot Detection.*Consulta tecnologies equipades segons versió

(...) + info

 

Desitja que ens posem en contacte ?

Tots els camps amb un * són obligatoris

Desitja trucar-nos?

Estem a la seva disposició al telèfon (+376) 874 242